Daniel Richardsson har 13 års erfarenhet av att förmedla och arbete med Appreciative Inquiry och styrkebaserad utveckling i team, organisationer och regioner.
Daniel gör det begripligt, lättillgängligt och användbart i vardagen. På jobbet, i team, på fritiden och i en rad olika sammanhang.

2009 tog Daniel sitt – Appreciative Inquiry Certificate in Positive Business & Society Change vid Weatherhead School of Management, Case Western Reserve University, Cleveland Ohio för David Cooperrider och Ron Fry.

Från sep 2018- aug 2019 arbetade Daniel för Sida, Partnerskap och Innovation, med att koordinera Svenska myndigheter för hållbar utveckling, samt att intoducera Design Sprint som arbetsmetod för Sidas kommunikationsavdelning.

Från 2010-2017 var Daniel undervisande lärare på Mittuniversitetet, i Styrkebaserad förändringsledning genom Appreciative Inquiry (7,5 Hp, 22 veckor) och i utbildningen Skarp Åre Affärs & Produktutvecklare.
Över 150 deltagare har gått utbildningen och fått handledning i styrkebaserad teamutveckling och Appreciative Inquiry under Daniels kreativa ledning.
*
Utbildningen i Styrkebaserad Teamutveckling bygger på innehållet i boken med samma namn. Den bygger även på det bästa från den uppskattade kursen på Mittuniversitet och andra utbildningar som ges i USA och Europa av Weatherhead School of Management och Corporation for Positive Change.
Under utbildning stärker du din förmåga att tillämpa valda delar av Appreciative Inquiry – dess principer, synsätt, process och metoder – i ditt eget team eller för andra sammanhang.

Gör din bokning till utbildningar här

*

Hans Hallengren har fyra års erfarenhet av att förmedla och arbete med Appreciative Inquiry och styrkebaserad utveckling.

Nyfikenheten och viljan att lära mer har guidat mig genom livet. Alltid med ett fokus på människor – från  unga inom LVU, till större
organisationer: Att fungera eller inte fungera? Att gå från ohälsa, till hälsa och blomstring – hur lyckas vi med det?

2016 tog Hans sitt – Appreciative Inquiry Certificate in Positive Business & Society Change, i Sverige, för professor Ron Fry vid Weatherhead School of Management, Case Western Reserve University, Cleveland Ohio.
Hans har drivit olika sorters företag, restaurang och ett vårdföretag
med 25 anställda. De senaste 10 åren som konsult har Hans ägnat åt att coacha och utbilda entreprenörer att starta och driva eget.
Mitt eget mindset kändes äntligen helt – när jag upptäckte Appreciative Inquiry för fyra år sedan. Den lilla perspektivförflyttningen, som jag gjorde då, var så skön! Och den gav en ny helhet till min nyfikenhet och mitt lärande.
*

Utbildningen i Styrkebaserad Teamutveckling bygger på innehållet i boken med samma namn. Den bygger på det bästa från den uppskattade kursen på Mittuniversitet och andra utbildningar som ges i USA och Europa av Weatherhead School of Management och Corporation for Positive Change.

Under utbildning stärker du din förmåga att tillämpa valda delar av Appreciative Inquiry – dess principer, synsätt, process och metoder – i ditt eget team eller för andra sammanhang.

Gör din bokning till utbildningar här

*