Hans Hallengren – Institute of Why – har fyra års erfarenhet av att förmedla och arbete med Appreciative Inquiry och styrkebaserad utveckling.

Nyfikenheten och viljan att lära mer har guidat mig genom livet. Alltid med ett fokus på människor – från  unga inom LVU, till större
organisationer: Att fungera eller inte fungera? Att gå från ohälsa, till hälsa och blomstring – hur lyckas vi med det?

2016 tog Hans sitt – Appreciative Inquiry Certificate in Positive Business & Society Change, i Sverige, för professor Ron Fry vid Weatherhead School of Management, Case Western Reserve University, Cleveland Ohio.
Hans har drivit olika sorters företag, restaurang och ett vårdföretag
med 25 anställda. De senaste 10 åren som konsult har Hans ägnat åt att coacha och utbilda entreprenörer att starta och driva eget.
Mitt eget mindset kändes äntligen helt – när jag upptäckte Appreciative Inquiry för fyra år sedan. Den lilla perspektivförflyttningen, som jag gjorde då, var så skön! Och den gav en ny helhet till min nyfikenhet och mitt lärande.
*

Utbildningen i Styrkebaserad Teamutveckling bygger på innehållet i boken med samma namn. Den bygger på det bästa från den uppskattade kursen på Mittuniversitet och andra utbildningar som ges i USA och Europa av Weatherhead School of Management och Corporation for Positive Change.

Under utbildning stärker du din förmåga att tillämpa valda delar av Appreciative Inquiry – dess principer, synsätt, process och metoder – i ditt eget team eller för andra sammanhang.

Gör din bokning till utbildningar här

*